Alle categorieën

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

CGF-trainingslezing

Tijd: 2022-01-24 Hits: 1

Onlangs nodigde Xiangzhi centrifuge experts uit om een ​​lezing te geven over de ontwikkelingsgeschiedenis van CGF, het werkingsprincipe van de derde generatie CGF en de inhoudsanalyse van CGF-groeifactoren. Na de les zeiden de studenten dat ze door te leren een meer gedetailleerd begrip hadden van de belangrijke rol en het werkingsprincipe van centrifuges, wat een solide basis legde voor betere verbetering en onderzoek van nieuwe centrifugetechnologie.

In de afgelopen jaren heeft Xiangzhi centrifuge een reeks maatregelen genomen om de producten van het bedrijf beter met de markt te verbinden, met name de implementatie van de talentstrategie van "uitgaan en uitnodigen". Enerzijds stuurde het medewerkers in batches naar wetenschappelijke onderzoeksinstellingen en opleidingscentra om deel te nemen aan trainingen om geavanceerde kennisconcepten te leren; aan de andere kant nodigde het actief industriële elites uit om lezingen te geven om hun horizon te verbreden en werknemers te cultiveren. Het team van experts en technisch talent biedt sterke talentondersteuning voor centrifuge-R&D en bedrijfsontwikkeling.

Onlangs brachten onze klanten reagentia naar het bedrijf voor experimenten. Hoe zit het met de centrifuge en of het centrifugatie-effect goed is. Het veldexperiment is vooral gericht op de detectie van bloedplaatjesantistoffen. De door ons bedrijf geproduceerde speciale bloedplaatjescentrifuge TXL-4 wordt gebruikt. Het personeel werkt stap voor stap volgens het experimentele operatieproces. Na verschillende experimenten is het effect erg goed en zijn de klanten erg blij en tevreden.

Centrifuges worden over het algemeen op een droge plaats uit direct zonlicht geplaatst. De warmteafvoercapaciteit van de centrifuge is relatief groot en er mogen geen diversen rond de centrifuge worden gestapeld. De afstand tot de muur, baffle en andere luchtdichte en slechte warmteafvoerende items moet minimaal 10 cm zijn. Tegelijkertijd moet de centrifuge zo veel mogelijk in een enkele ruimte worden geplaatst en mogen er geen organische reagentia en ontvlambare stoffen in de buurt worden geplaatst. Door de beschadiging van de centrifuge en de opgewekte luchtgolven zal de medicijnkast gaan trillen. Gelukkig is het organische reagens niet gemorst, anders zullen de gevolgen ernstiger zijn.

1. Bloedzakbuisafdichter om radio-interferentie te voorkomen: uitgerust met een hoogfrequente stabilisator en een hoogfrequent afschermingsapparaat om hoogfrequente interferentie te minimaliseren.

2. Sterk uitgangsvermogen van de buisverzegelaar van de bloedzak: deze machine gebruikt een coaxiale resonator met weinig verlies, dus het heeft een sterk uitgangsvermogen. Het kan producten in de snelste tijd lassen en de productie aanzienlijk verhogen.

3. Veiligheidsbescherming van bloedzakbuisverzegelaar: wanneer de huidige belasting de grenswaarde overschrijdt, zal het overbelastingsstroomrelais automatisch de hoogspanning afsnijden om de oscillatiebuis en gelijkrichter te beschermen. Deze machine is uitgerust met een vonkenonderdrukker met hoge gevoeligheid, die de frequentieafwijking kan voorkomen die wordt veroorzaakt door onjuiste bediening, om de schade aan elektroden en materialen te minimaliseren. Tegelijkertijd gaat ook het waarschuwingslampje branden.

4. Verwarmingsapparaat van bloedzakbuisverzegelaar: traploos verwarmings- en temperatuurregelapparaat, dat de temperatuur kan aanpassen aan de productiebehoeften van verschillende producten, zodat de werkefficiëntie hoger is.

5. Automatisch overstroombeveiligingssysteem van bloedzakbuisverzegelaar: automatisch overstroombeveiligingssysteem kan de levensduur van de vacuümbuis verlengen en de mal beschermen.

+ 86-731-88137982 [e-mail beveiligd]