Alle categorieën

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Voor centrifuges met lage snelheid is het, vanwege de strikte specificaties van de farmaceutische industrie, in feite een plat gesloten type.

Tijd: 2022-01-24 Hits: 9

Voor centrifuges met lage snelheid is het, vanwege de strikte specificaties van de farmaceutische industrie, in feite een plat gesloten type. Om mogelijke vervuiling of schade te verminderen of de hygiëne te verbeteren, worden roestvrijstalen materialen gebruikt in de onderdelen die in contact komen met materialen of is de hele centrifuge gemaakt van roestvrijstalen materialen. De hele machine heeft geen sanitaire dode hoek, dus hij is schoon en gemakkelijk te gebruiken. Dit type centrifuge is op grote schaal gebruikt in de hele farmaceutische industrie, plus 3 kleine centrifuges van ongeveer 1000 rpm vormen het hele systeem van industriële centrifuges met lage snelheid en infiltreren ook in andere industrieën die verband houden met de biogeneeskunde. Dit soort centrifuges moet voldoen aan de nationale GMP-normen voordat ze mogen worden gebruikt.
De hogesnelheidscentrifuge maakt gebruik van een DC-borstelloze motor, onderhoudsvrij; microcomputercontrole, kan vooraf snelheid, tijd, middelpuntvliedende kracht, LCD-scherm selecteren, eenvoudig te bedienen; 10 soorten hefsnelheid voor selectie, kunnen snel starten en stoppen; roestvrijstalen containerruimte, elektronisch deurslot, alarmfunctie voor vroegtijdige waarschuwing, een verscheidenheid aan bescherming, veilig en betrouwbaar.

De technologie van dit soort centrifuge is relatief eenvoudig. Over het algemeen worden vaak zonecentrifuges gebruikt. Zonecentrifuges scheiden en verzamelen cellen, virussen en DNA-moleculen volgens de dichtheid en gradiënt van de monsteroplossing. De methoden voor toevoegen en lossen zijn continu. Behalve dat ze veel worden gebruikt in het productieproces, worden ze ook veel gebruikt in laboratoriumapparatuur.
In de farmaceutische industrie zijn er vanwege de strengere eisen aan de productiekwaliteit en productieveiligheid ook zeer hoge eisen aan de belangrijkste procesapparatuur van het productieproces van grondstoffen voor geneesmiddelen op het gebied van de productie van geneesmiddelen, zoals centrifuges. Naast het behouden van hun eigen scheidingseigenschappen, moeten centrifuges ook voldoen aan de eisen van relevante specificaties en normen op het gebied van geneeskunde. Het is noodzakelijk om het materiaal, de structuur, de materiaalinvoer en -uitvoermodus, veiligheid, arbeidsintensiteit, controle, reiniging of desinfectie en sterilisatie te overwegen vanuit het perspectief van het voldoen aan de vereisten van het farmaceutische productieproces.

Er zijn reinigings- en sterilisatie-eisen voor de verandering van batch en variëteit in de productie van farmaceutische centrifuges, om allerlei soorten vervuiling te voorkomen en te voorkomen dat ze opnieuw vervuild raken. Het is noodzakelijk om hard te werken aan automatische programmabesturing, mens-machine-isolatie, eenvoudige reiniging, steriliseerbare structuur, online analyse en onderzoek en verbetering van scheidingsmethoden van materialen met verschillende eigenschappen om het niveau van functie, controle en aseptische werking te verbeteren .
Omdat de centrifuge op medisch gebied uit de geneeskunde moet worden verwijderd, moet het oppervlak van de centrifuge-apparatuur glad, vlak en vrij van dode hoeken zijn. Daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de scherpe hoek, hoek en las van de centrifuge in het productieproces worden gemalen tot een soepele overgangsfilet. Vanwege de noodzaak van contact met medicijnen, moeten centrifuges corrosiebestendig zijn en medicijnen niet chemisch veranderen of adsorberen met medicijnen.
Met de ontwikkeling van centrifuges zijn centrifugegerelateerde technologieën verbeterd. De farmaceutische machine-industrie kan echter niet tevreden zijn met de status-quo en moet zich blijven ontwikkelen. Met de steun van nationaal beleid moeten centrifuge-ondernemingen zich voortdurend inspannen om de bredere toepassing van centrifuges in de farmaceutische industrie te bevorderen.

+ 86-731-88137982 [e-mail beveiligd]