Alle categorieën

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

De afgelopen zes maanden heeft de longontsteking-epidemie van het nieuwe coronavirus de harten van honderden miljoenen Chinezen getroffen, waaronder de Xiangzhi-centrifuge.

Tijd: 2022-01-24 Hits: 3

De afgelopen zes maanden heeft de longontsteking-epidemie van het nieuwe coronavirus de harten van honderden miljoenen Chinezen getroffen, waaronder de Xiangzhi-centrifuge. De leiding van Xiangzhi Centrifuge Company kende de medische apparatuur op verschillende plaatsen en hun tekorten en nam het initiatief om de vakantie van het Lentefestival te verlaten, ging persoonlijk naar de werkplaats om over te werken, te verpakken en af ​​te leveren, alle ontberingen te overwinnen, om de centrifugeer voor de eerste keer naar de frontlinie van de sluipschutter. Een lastige, P Plus ondersteuning. Als een verantwoordelijke en verantwoordelijke onderneming is Xiangzhi Centrifuge bereid zijn uiterste best te doen om sterke bescherming van centrifuge-apparatuur te bieden voor de frontlinie van epidemische preventie en bestrijding, om met de mensen van het hele land te vechten en resoluut de nieuwe strijd tegen het voorkomen en beheersen van coronavirus te winnen .

De afgelopen dagen heeft een nieuwe coronavirusinfectie de harten van miljoenen Chinezen getroffen, waaronder de Xiangzhi-centrifuge. Wetende dat er overal een tekort aan medische apparatuur is, gaf de leiding van de Xiangzhi-centrifuge actief de vakantie van het Lentefestival op, ging naar de werkplaats om over te werken, goederen in te pakken en af ​​te leveren, alle moeilijkheden te overwinnen en de centrifuge alleen naar de sluipschutterlijn te sturen de eerste keer. De ene kant heeft steun van alle kanten. Als verantwoordelijk en nieuw coronavirus is Xiangzhi-centrifuge bereid al het mogelijke te doen om een ​​sterke garantie voor centrifuge-apparatuur te bieden voor de preventie- en controlelijn voor epidemieën, met de hele natie te vechten en resoluut de strijd te winnen om nieuwe controle en blokkering van het coronavirus.

Decap-centrifuge is een van de centrifuges die de dop van de bloedvacuümbuis automatisch kan verwijderen tijdens het centrifugeren. Vergeleken met de gewone centrifuge, kan deze automatisch ontdopen, zodat de werkefficiëntie kan worden verhoogd. Hoewel alleen automatische verwijdering van de dop wordt bereikt, is de technische inhoud ervan vrij hoog. Het is moeilijk voor te stellen dat alle vacuümdoppen kunnen worden losgemaakt in de staat van werking op hoge snelheid, en er kan geen vermenging van monsters zijn en het mislukken van het experiment.

+ 86-731-88137982 [e-mail beveiligd]