Alle categorieën

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Invloed van epidemische situatie op centrifugemarkt

Tijd: 2022-01-24 Hits: 6

Invloed van epidemische situatie op centrifugemarkt
De epidemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de wereldwijde economische ontwikkeling en de neerwaartse druk op de economie blijft toenemen. In een dergelijke omgeving is ook de ontwikkeling van de centrifuge-industrie tot op zekere hoogte beïnvloed, vooral op het gebied van export, en de duur wordt als relatief lang geschat.

Naar mijn mening is dit idee geïsoleerd en eenzijdig. Wat de centrifuge-industrie in China betreft, zal deze epidemie, hoewel de export wordt beïnvloed, een grote verandering in de centrifuge-industrie teweegbrengen. Ten eerste ondersteunt de staat het ten zeerste. Na de epidemie heeft de staat meer geïnvesteerd in de medische en gezondheidsindustrie en beschikt ze over voldoende infrastructuurreserves, die niet alleen de binnenlandse vraag doen toenemen, maar ook ondernemingen ondersteunen. Ten tweede is de binnenlandse markt enorm. De staat heeft de dual cycle-strategie naar voren gebracht, die zich vooral richt op binnenlandse circulatie. China heeft een grote binnenlandse markt. Momenteel is de epidemische situatie het stadium van genormaliseerde preventie en bestrijding ingegaan. De economie herstelt zich gestaag en gestaag en de economische cyclus verloopt soepel. De derde is het forceren van een technologische revolutie. Na het uitbreken van de epidemie stellen mensen hogere eisen aan medische basisbehandelingen en medische apparatuur. Geavanceerde en hoogwaardige centrifuges zullen de hete goederen op de markt worden, wat grote ondernemingen dwingt om technologische innovatie te bevorderen en de dominante hoogte van de markt te veroveren.

Vanuit dit oogpunt is de impact van de epidemie op de centrifuge-industrie klein en van voorbijgaande aard, en het ontwikkelingsperspectief van de centrifuge-industrie is rooskleurig.

+ 86-731-88137982 [e-mail beveiligd]