Alle categorie├źn

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Bedankt aan de heer Li van Changsha Xiangzhi centrifuge instrument Co., Ltd. en alle ingenieurs voor het repareren van onze cryogene centrifuge 's nachts voor het festival.

Tijd: 2022-01-24 Hits: 1

"Dank aan de heer Li van Changsha Xiangzhi centrifuge instrument Co., Ltd. en alle ingenieurs voor het repareren van onze cryogene centrifuge 's nachts voor het festival. Dit is echt een eersteklas after-sales service." Dit is een opmerking van een klant van Xiangzhi-centrifuge op wechat-vriendenkring.

25 juni is het traditionele festival van ons land - het Drakenbootfestival. Voorafgaand aan het festival heeft het bedrijf verschillende werktaken geregeld en voorbereid op vakantie, zodat alle medewerkers een rustig festival kunnen hebben. Toen, op de avond van 24 juni, terwijl we ons voorbereidden op de vakantie, ontvingen we het verzoek om service na verkoop van onze oude klanten, en een cryogene centrifuge faalde. Om de tijd van de klant niet te vertragen en de normale werkvolgorde te behouden, gingen de ingenieurs van de Xiangzhi-centrifuge resoluut vooruit en haastten zich om het probleem voor klanten 's nachts op te lossen. Na meer dan twee uur behandeling hebben ze het probleem eindelijk opgelost. Dus de bovenstaande opmerkingen verschenen.

"Het is weliswaar het Drakenbootfestival, maar we werken op vakantie en doen ons best om het probleem voor onze klanten op te lossen." De heer Li, verantwoordelijk voor de after-salesservice, zei: "We zullen ons houden aan de beste service, zodat klanten op hun gemak kunnen kopen en comfortabel kunnen gebruiken."

+ 86-731-88137982 [e-mail beveiligd]