Alle categorieën

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Dankzij de heer Li en ingenieurs van Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd. voor het repareren van de cryogene centrifuge 's nachts voor de vakantie, is dit echt een eersteklas after-sales.

Tijd: 2022-01-24 Hits: 2

"Dankzij de heer Li en ingenieurs van Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd. voor het repareren van de cryogene centrifuge 's nachts voor de vakantie, is dit echt een eersteklas after-sales." Dit is een bericht dat door de klanten op WeChat is gepubliceerd.

25 juni is het traditionele festival - het Drakenbootfestival. Voor de vakantie heeft het bedrijf diverse werkzaamheden geregeld en op vakantie voorbereid. Toen, op de avond van 24 juni, ontvingen we een after-sales serviceverzoek van een klant: een gekoelde centrifuge was defect. Om de tijd van de klant niet te vertragen en een normale werkorder te behouden, haastten de ingenieurs van Xiangzhi Centrifuge zich om het probleem voor de klant 's nachts op te lossen en losten uiteindelijk de fout op na meer dan 2 uur.

"Hoewel het Drakenbootfestival is, maar we zijn niet op vakantie, zullen we er alles aan doen om het probleem voor onze klanten op te lossen." De heer Li, die verantwoordelijk is voor de after-sales service, zei: "We zullen aandringen op de beste service, zodat klanten op hun gemak kunnen kopen en gebruik kunnen maken van comfort."

+ 86-731-88137982 [e-mail beveiligd]